POLLE- TAI PÄIVÄSEIKKAILU (3-12v.)

6 tuntia •

Vietä päivä Taikamaassa. Ratsastellaan yksisarvisilla, kärrytellään taikaponeilla, keppihevostellaan, leikitään, etsitään ehkä aarre ja ratkotaan salaisuuksia. Syödään maistuvaa kotiruokaa ja hoidetaan tilan eläimiä. Taikaratsastajan haavepäivä, jota siivittää joku tarina ohjaten päivän kulkua. Keijuseikkailu, ritariseikkailu, pääsiäisseikkailu, merihevosten päivä, nurin-kurinpollepäivä, äitien -ja lasten hemmottelupäivä, haamuaaton halloween juhlat, tonttuseikkailu, pääsiäisnoitien seikkailu, örkkipäivä… Varaukset Hopoti.com osoitteesta.

VILLIVARSOJEN PONILEIRI (3-10v.) 

1 vrk •

Elämysleiri yön yli. Ratsastellaan satuponeilla, hoidetaan eläimiä, kärrytellään ja agilityponeillaan yksisarvisilla. Leikitään, pelaillaan, retkeillään. Syödään hyvin kotiruokaa, saunotaan ja uidaan tai paljuillaan. Toteutamme kaikkien leiriläisten toiveita, vietämme vuorokauden tiivisti yhtenä ryhmänä yhdessä tehden, tai kahdelle ohjaajalle leiriläiset puoliksi jaettuna. Nukumme siskonpetissä kaikki yhdessä makuupusseissa kivipirtin lattialla, päätämme leiripäivän loputtomiin iltasatuihin – ja on äärimmäisen harvinaista, että kenellekään koti-ikävä iskisi…

TEINILEIRI yli 10v. 

2 vrk •

Tämän leirin nuoret saavat valtaa hoidettuaan velvollisuutensa eli tehdään tallityöt ja ponihuollot tunnollisesti pitkin päivää, jonka vastapainoksi vapaampaa seurustelua, keskittynyttä kentällä ratsastusta, laukkamaasto ja yövaellus. Syödään ja saunotaan, hemmotellaan leiriläisiä, nautitaan ystävyydestä ja yhdessä tekemisestä. Nukutaan siskonpetissä ja mietitään leiriläisten kanssa yhdessä, mikä olisi toiveita vastaava sunnuntaiaamu-maastoon vai kentälle, tai heppojen kanssa uimaan?!